ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

Τρόποι Αποστολής

Αποστολές στην Ελλάδα

-Δέματα μικρού όγκου που αποστέλλονται με εταιρείες ταχυμεταφορών και το συνολικό ποσό υπερβαίνει τα 60 ευρώ, αποστέλλονται δωρεάν.

-Δέματα βάρους έως 2kg έχουν χρέωση 2,30 ευρώ. Κάθε έξτρα κιλό χρεώνεται 1 ευρώ επιπλέον. Οι παραπάνω τιμές ενδέχεται να μην ισχύουν στις δυσπρόσιτες περιοχές, όπου μπορείτε να τις δείτε στην συνεργαζόμενη courier.Η εταιρεία που συνεργαζόμαστε είναι η SPEEDEX.

-Τα ογκώδη προϊόντα αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών και η χρέωση υπολογίζεται κατόπιν συνεννοήσεως με το εκάστοτε πρακτορείο.

Το πρακτορείο που συνεργαζόμαστε έως τον νομό Αττικής είναι ο ΣΑΜΕΤΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ , Λ. Κηφισού 91-Β5, Αιγάλεω.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 3421800.

*Η αντικαταβολή δεν είναι δεκτή με πρακτορεία μεταφορών.

-Η υπηρεσία αποστολής με παράδοση το Σάββατο, πιθανόν να επιφέρει έξτρα χρεώσεις.

Για τη συγκεκριμένη υπηρεσία θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 27230 23114 ή με e-mail στο info@martins.gr για να ελέγχουμε αν η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε εξυπηρετεί την περιοχή σας το Σάββατο.

Χρονικό διάστημα παραδόσεων

• Εντός του νομού Αττικής: 1-3 εργάσιμες μέρες

• Εκτός του νομού Αττικής: 1-5 εργάσιμες μέρες

• Νησιωτική Ελλάδα: 1-6 εργάσιμες μέρες

• Δυσπρόσιτες περιοχές: 2-6 εργάσιμες μέρες

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η εταιρεία MARTIN'S EE δε φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων των παραγγελιών σας, που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά της ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως προβλήματα στο οδικό δίκτυο, έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες, απαγορεύσεις απόπλου πλοίων και εφόσον έχει παραδώσει τα εμπορεύματα τη σωστή χρονική στιγμή στον συνεργαζόμενο ταχυμεταφορέα.

Εντοπισμός παραγγελίας

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα λάβετε σχετικό e-mail για την εξέλιξη της. Κατά την αποστολή της παραγγελίας σας, θα λάβετε νέο email για τον τρόπο αποστολής της (εταιρεία ταχυμεταφορών ή πρακτορείο μεταφορών για αντικείμενα μεγάλου όγκου). Όλες οι αποστολές συνοδεύονται από αριθμό αποστολής VOUCHER όπου μπορείτε να εντοπίσετε σε ποιο στάδιο παράδοσης είναι το δέμα σας.

Πως ακυρώνω ή τροποποιώ την παραγγελία μου

Εάν αλλάξετε γνώμη και δεν έχει αποσταλεί η παραγγελία σας έχετε το δικαίωμα να την ακυρώσετε ή να την τροποποιήσετε. Καλέστε μας στο 2723 023114 για να διευθετήσουμε την εξέλιξη της παραγγελία σας ή στείλτε μας σχετικό e-mail στο info@martins.gr.

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράζετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός 14 ημερών από την παραλαβή.

Μπορείτε να τα παραδώσετε στο φυσικό κατάστημα με επιστροφή χρημάτων ή να τα αποστείλετε με τη συνεργαζόμενη courier.

Οταν παραλαμβάνετε τα προϊόντα,θα βρείτε ένα έντυπο επιστροφής το οποίο θα πρέπει να είναι συμπληρωμένο σωστά,να αναγράφει την αιτία που επιστρεφεται το εν λόγω προϊόν καθώς και το παραστατικό αγοράς.

Οι επιστροφές γίνονται με έξοδα του πελάτη ή προσκομίζονται από τον ίδιο τον πελάτη στο φυσικό κατάστημα που βρίσκεται στη Γιάλοβα Μεσσηνίας,Τ.κ. 240 01 Πύλος 8ο χλμ. Εθνικής Οδού Πύλου-Κυπαρισσίας.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση για online παραγγελίες μπορείτε πριν από την επιστροφή των προϊόντων να επικοινωνείτε με το τμήμα Εξυπηρέτησης πελατών της MARTINS E.E.

Προσοχή! Τα προϊόντα θα πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία! Το ποσό αγοράς θα επιστρέφεται κατόπιν ελέγχου της κατάστασης και των τεχνικών χαρακτηριστικών. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν δεν θα μπορεί να επιστραφεί.Επιπλέον, τα προϊόντα που θα αλλαχθούν θα πρέπει να επιστραφούν άθικτα, μέσα στη συσκευασία τους, χωρίς να έχουν ανοιχτεί ή συναρμολογηθεί και τα προϊόντα που θα αγοραστούν θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

Εάν τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα επιστρέφονται με χρέωση παραλήπτη. Για τα εποχιακά είδη, όπως τα Χριστουγεννιάτικα, Αποκριάτικα, Πασχαλινά, Καλοκαιρινά /είδη θαλάσσης δεν ισχύει η δυνατότητα αλλαγής μετά την πάροδο των συγκεκριμένων χρονικών περιόδων.

Επιστροφή χρημάτων

Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα, τα χρήματα πιστώνονται στο λογαριασμό της πιστωτικής σας κάρτας.

Σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα δώρου, θα λάβετε μια κάρτα δώρου με την αξία των προϊόντων που επιστρέφονται.

Σε περίπτωση πληρωμής μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή αντικαταβολής τα χρήματα πιστώνονται στον τραπεζικό σας λογαριασμό ή σας επιστρέφονται με μετρητά κατά την επιστροφή του προϊόντος.

Υπαναχώρηση

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε προμηθευτεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε να μας το αποστείλετε στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία, χωρίς να έχει ανοιχτεί ή συναρμολογηθεί εντός 14 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων μας, σύμφωνα με το αποδεικτικό παραλαβής της εταιρείας μεταφορών, για να θεωρηθεί εμπρόθεσμη η άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, με έξοδα του πελάτη.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 27230 23114 ή να μας αποστείλετε e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@martins.gr.

Εάν τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα επιστρέφονται στο πελάτη με χρέωση παραλήπτη.

Τα προϊόντα προς επιστροφή, πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά με το αντίστοιχο παραστατικό αγοράς. Εφόσον πληρούνται οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις, θα γίνεται επιστροφή χρημάτων στο πελάτη εντός 14 εργάσιμων ημερών από τον χρόνο που ενημερώθηκε η εταιρεία για την υπαναχώρησή του. Εφόσον η πληρωμή της παραγγελίας είχε γίνει με πιστωτική κάρτα, η εταιρεία θα προχωρήσει σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες ώστε να ενημερώσει την τράπεζα για να γίνει η επιστροφή του χρηματικού ποσού στο πελάτη.

Σε αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος για την πίστωση του ποσού, είναι καθαρά στην ευθύνη της αρμόδιας τράπεζας και η εταιρεία MARTINS E.E. απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις.

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας