ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ

Πολιτική επιστροφών

-Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράζετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός 14 ημερών από την παραλαβή.

Θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 27230 23114 ή να μας αποστείλετε e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@martins.gr. για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση σας.

-Οι επιστροφές γίνονται είτε με την παράδοση των προϊόντων στο φυσικό κατάστημα ή με την αποστολή τους με τη συνεργαζόμενη courier.Εαν ο πελάτης επιθυμεί την αποστολή με courier της επιλογής του τότε θα πρέπει να έχει εξοφληθεί το κόστος των μεταφορικών για να παραλάβουμε το δέμα.

-Όταν παραλαμβάνετε τα προϊόντα, θα βρείτε ένα έντυπο επιστροφής το οποίο θα πρέπει να είναι συμπληρωμένο σωστά, να αναγράφει την αιτία που επιστρέφεται το εν λόγω προϊόν καθώς και το παραστατικό αγοράς. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή των χρημάτων σας, θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει τον τραπεζικό σας λογαριασμό (iban), στο έντυπο επιστροφής.

-Προσοχή! Τα προϊόντα θα πρέπει οπωσδήποτε να επιστρέφονται στην αρχική τους συσκευασία!

Το ποσό αγοράς θα επιστρέφεται κατόπιν ελέγχου της κατάστασης και των τεχνικών χαρακτηριστικών. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το προϊόν δεν θα γίνεται δεκτό.

Επιπλέον, τα προϊόντα που θα αλλαχθούν θα πρέπει να επιστραφούν άθικτα, μέσα στη συσκευασία τους, χωρίς να έχουν ανοιχτεί.

-Εάν τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα επιστρέφονται με χρέωση παραλήπτη.

-Για τα εποχιακά είδη, όπως τα Χριστουγεννιάτικα, Αποκριάτικα, Πασχαλινά, Καλοκαιρινά /είδη θαλάσσης δεν ισχύει η δυνατότητα αλλαγής μετά την πάροδο των συγκεκριμένων χρονικών περιόδων.

-Σε περίπτωση πληρωμής με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, τα χρήματα πιστώνονται στο λογαριασμό της χρεωστικής/πιστωτικής σας κάρτας.

-Σε περίπτωση πληρωμής με κάρτα δώρου, θα λάβετε μια κάρτα δώρου με την αξία των προϊόντων που επιστρέφονται.

-Σε περίπτωση πληρωμής μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή αντικαταβολής τα χρήματα πιστώνονται στον τραπεζικό σας λογαριασμό, μέσα σε διάστημα 14 ημερών.

ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.

Μάθετε πρώτοι για τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα και τις προσφορές μας
Ο λογαριασμός σας